Päällikön pidot

Päällikön pidot on ohjelmallinen illanvietto viikinkiteemalla 12-50 hengen ryhmille. Kylämme ehtoisat emännät ja uljaat isännät kutsuvat teidät kestitettäviksi itse Helgan valitsemien herkkujen ja Haraldin lempihörppyjen pariin. Näyttävästi katettu herkkupöytä täyttää vatsan ja rennon railakas palvelu vapauttaa mukavasti vaikkapa palaveripäivän jälkeen.
 
Päällikön pitojen kohokohta on ruoka, joka valmistetaan Haraldin herkkukeittiön parhaista suunmukaisista. Herkullisen ja runsaan menun pidoissa esittelee Patavahtien päällikkö, joka johdattaa tarinoillaan osallistujat matkalle viikinkiaikaan. Ja Haraldin käskystä henkilökuntamme pitää huolta, että ruokaa riittää pöydässä koko pitojen ajan suuremmankin nälän taltuttajien ollessa paikalla.
 

Viikinkien tyyliin

Tapahtumien edetessä asiakkaat osallistuvat Pitojen ohjelmaan, sukeltavat hauskasti viikinkihistoriaan ja vahvistavat yhteishenkeään. Rohkeimpien osallistujien luonto laitetaan koetukselle viikinkikasteen muodossa. Isäntä voi helpottaa oloaan valitsemalla ryhmälle valmiin, teemaan sopivan juomapaketin. Johdata siis joukkosi Haraldin kurkihirren alle passattavaksi.
 
Isännälle Päällikön Pidot on helppo ja varma valinta, vieraat kyllä viihtyvät.
 
 

Päällikön Pidot Menu

Kylämme ehtoisat emännät ja uljaat isännät ovat laittaneet padat porisemaan ja kutsuvat sinutkin nauttimaan Haraldin herkkukeittiön parhaita suunmukaisia. Olkaa hyvä!
 
(hinta pääruoan mukaan, sisältäen alv 14 %)
 

Alkajaiskilpi

Kylmäsavustettua lohta ja mätiä, tervasilakkaa, rapumoussea, marmoroitua wagyu-härkää, savustettua saksanhirvenpaistia, härkäsalamia, riistamoussea, nokkos-herajuustoa, tomaattihilloketta, ryytimaan vartijan viheriäisiä ja marinoituja härkäpapuja sekä saaristolaisleipää ja porkkana-perunarieskaa

Tämä runsas ja näyttävä lajitelma Pohjolan herkuista tarjoillaan viikinkikilveltä
 

Pääruoka valintanne mukaan

 

  1. Maissikanankoipea, peltopyytä ja broilerinmaksaa sekä mustikka-sipulihilloketta, tattarikastia ja karpalo-katajanmarjakastia  (57,90 € / hlö)
  2. Pariloitua broilerinrintaa, porsaan fileepihviä ja mureaksi haudutettua häränlapaa sekä tomaattihilloketta, Viisauden Viini-kastia ja mallaskastia  (58,60 € / hlö)
  3. Mureaksi haudutettua karitsanniskaa, pehmeää häränpihviä ja paahdettua merilohta sekä Saloniemen tilan jogurttia, terva-pippurikastia ja tattikastia (65,30 € / hlö)
 
Kaikki pääruuat sisältävät paahdettuja juureksia, leppäsavujuustoperunaa sekä viikinkien kilpiperunaa.
 

Jälkihyvät valintanne mukaan

 

  1. Terva-mesimarjajäätelöä, marinoituja lakkoja, puolukkasiirappia sekä pähkinäistä myslikeksimurua
  2. Raakalakritsi-valkosuklaaterriiniä, kastia vihreästä kardemummasta ja kirsikkabalsamicosta sekä myslikeksimurua

 

Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menukokonaisuutta.

 
 
Jyväskylä
Espoo
Kuopio
Lahti
Oulu
Tampere
Turku
Helsinki