Haraldin Huikea Maistelumenu

Kuninkaan kestit

Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.
 
Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen, lahjaksi tärkeille henkilöille sekä kaikille herkkusuille.

Kuninkaan kestit sisältävät:
Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana
Ruuat näyttävästi aseteltuina viikinkien taistelukilpien päälle
Menujen ja makujen esittelyn
Ryhmällenne sopivan tunnelmallisen tilaratkaisun
Halutessanne ryhmälle viikinkikypärät
Lisämaksusta viikinkikaste rohkeimmille

Kuninkaan kestien ostaminen

 
Ryhmiä suosittelemme tekemään tilauksen tarjouspyynnön kautta tai soittamalla Haraldiin.

Kestit voi ostaa kätevästi myös Haraldin verkkokaupasta
Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan, joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Huomiothan, että Kuninkaan Kestit valmistetaan vähintään kahdelle.
 
Harald suosittelee pöytävarauksen tekemistä ja mainintaa Kuninkaan kesteistä. Näin varmistamme iltanne onnistumisen.
 
Kuninkaan kestit maksavat 68,60 €/henkilö (60,18 € Alv 0%) ja se valmistetaan vähintään kahdelle henkilölle.
 
Kuninkaan kestien lisäksi Harald suosittelee lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.
 

Kuninkaan kestien menu


HAAKON HYVÄN ALKAJAISKILPI -L
Haakonin kilvelle kerättynä kuhan poskea, tervasilakkaa, kylmäsavustettua lohta ja villisikaa, viiriäisen koipea, härkäsalamia, rapumoussea, riistamoussea, tervapuolukkaa, omena-viikunavinaigrettessä pyöräytettyä salaattia, tomaattia, hölskykurkkuja, linssejä, kirkastettua sienisalaattia sekä saaristolaisleipää ja rieskaa.


MAUNU PALJASJALAN KILPI -G
Villisiankaretta, savustettua ankkaa ja viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, terva-pippuri- ja omena-calvadoskastia, viikinkien kilpiperunaa, Västerbottenin juustoperunaa, paahdettuja juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta.


EERIK VOITTOISAN JÄLKIKILPI
Eerikin kilvelle kerätään suklaakaakkua, rapeita räiskäleitä, karpalo-valko­suklaaterriiniä, Maakerkelän leipäjuustoa ja tyrnisiirappia, lakritsimoussea, marinoituja lakkoja, mansikkahilloa, terva- ja mustikkajäätelöä sekä vadelma-salmiakkisorbettia.




Jyväskylä
Espoo
Kuopio
Lahti
Oulu
Tampere
Turku
Helsinki